Tidningsdistributör

Om jobbet

Vi söker personal som vill vara en del av vårt gäng i Hjo och Falköping som delar ut våra morgontidningar till lässugna prenumeranter. Vi har behov av personal som vill hoppa in då vår ordinarie persoanl är ledig eller frånvarande av annat skäl. För den ambitiöse finns goda möjligheter till fast anställning. Då vi ständigt arbetar med vår kvalité är det viktigt att du är noggrann.
Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven att arbeta som tidningsdistributör i Hjo och Falköping.

Arbetstiden är förlagd måndag-lördag i Hjo, mån, ons-tors alternativt tis+lör i Falköping och antalet timmar varierar beroende på vilket område det avser, starttiden är ca 03:00.

Minimiålder för samtliga tjänster är 18 år. Körkort för bil krävs eller att du kan cykla. Svenska eller engelska i tal och skrift.

Vi välkomnar din ansökan med CV och personligt brev via e-post.
Jobbfakta
Ort
Hjo
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.


Hitta hit

Visa var
Hemsida
http://tab.se