Teletekniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Security, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 9 300. Under 2014 hade Eltel en omsättning på 1 242 miljoner euro. Sedan februari 2015 är Eltel AB noterad på Nasdaq Stockholm.
I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet. Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004.

Eltel Networks expanderar på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare.
Därför söker Premier åt Eltel Networks räkning fibertekniker, med inriktning byggnation fiber till Skaraborg.
Du kommer att jobba ute på fältet som fibertekniker inom bygg/installation/felavhjälpning.

Att arbeta som fibertekniker innebär b la att skarva och terminera optisk fiber i kunders nät. Du kommer att arbeta både i team och på egen hand där flexibilitet och samarbete är viktiga hörnstenar. Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar.
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och arbetar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Kvalifikationer

3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkeskola eller motsvarande.
Erfarenhet av att läsa och tolka arbetshandlingar/nätdokumentation samt erfarenhet av att arbeta med utrustning/instrument samt PC-baserade stödsystem.

Det är meriterande om du har kännedom om telenätets och/eller fibernätets uppbyggnad, erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet samt om du även är certifierad fibertekniker

Krav

B-körkort
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 370 anställda