Teknisk Support Teknisk Isolering

Om jobbet

Arbetsbeskrivning
Som Teknisk Support kommer du att vara vår tekniska expert inom VVS och industriisolering. I tjänsten kommer du att arbeta med olika målgrupper på den svenska, norska och danska marknaden. I tjänsten ingår även bearbetning av föreskrivande led och projektbearbetning tillsammans med våra regionsansvariga. Du kommer att ta aktiv del i externa och interna utbildningar och även i framtagning av utbildningsmaterial, broschyrmaterial och annan riktad marknadsföring. Du är även remissinstans vad gäller normer och standarder samt medverkar i arbetsgrupper inom branschen.

Placeringsort är helst vårt Skandinaviska kontor i Skövde och du rapporterar till Sales Director Nordic.

Vem är du?
Vi söker dig med ingenjörsutbildning, gärna på högskolenivå. För tjänsten krävs en god samarbetsförmåga och hög servicenivå och vi ser gärna någon med erfarenhet från VVS-branschen. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift såväl i svenska som engelska. God datorvana inom Microsoft Officemiljö är en självklarhet.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad och engagerad. Du skall tycka om att förvalta och skapa goda relationer med kunder och din omgivning.

Vi erbjuder ett spännande och utmanade arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom ett företag och en bransch som går en mycket ljus framtid till mötes.

Application period and contact information:Är du intresserad och vill veta mer så kan du ringa vår Sales Director Nordic Petter Rönnlöf petter.ronnlof@paroc.com, tel. +358408354602 eller HR Chef, Jenny Brian tel 0500-469230.

Vill du bli en av oss? Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt

Ring Petter Rönnlöf, +358408354602

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013 även i Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000