Teknisk säljare till Byggprofiler i Tråvad

Om jobbet

Gillar du utmaningar? Söker du ett stimulerande och omväxlande arbete? Byggprofiler söker en person som kommer att vara en viktig kugge i teamet här hos oss på Byggprofiler i Tråvad.

Arbetsuppgifter - Du erbjuds en spännande och utvecklande roll hos ett stabilt företag med väl inarbetade relationer.
Förutom bearbetning av nya och gamla kunder är huvudsysslorna offerter, order och försäljning. Våra kunder består av rikstäckande byggentreprenörer, grossiter och byggvaruhandel. Vi bygger våra kundkontakter på långa och kontinuerliga relationer.

Utveckling i takt med företaget - Vi tror på framtiden och vill att du växer med företaget. Är du rätt person med utvecklingspotential och driv, då kommer du att få en intressant framtid hos oss på Byggprofiler.

En härlig miljö - Runt omkring dig har du ett antal erfarna personer som du kommer att få ett gott kunskapsutbyte med.
Tillsammans med övriga tjänstemän och kollektivanställda utgår du från vårt huvudkontor i Tråvad. Byggprofiler har en liten organisation med korta och enkla beslutsvägar, där eget ansvar och egen initiativförmåga uppskattas.

Vi söker en Teknisk säljare med potential - För att trivas och utvecklas i rollen tror vi att du har en byggteknisk utbildning eller några års erfarenhet från byggteknisk försäljning. Vi ser gärna också sökande som vill byta yrkesbana efter några år som byggnadsarbetare. Du har en god kännedom om byggbranschen och byggtekniska lösningar. Som person är du social och kommunikativ samt uppskattar ett högt arbetstempo. För att lyckas är det viktigt att du har intresse och ambition att utvecklas och förkovra dig, både på eget håll och genom företaget. Tjänsten innebär ett antal resdagar per år.

Vi ser fram mot att få lära oss mer om dig. Maila ditt
CV och ansökan till VD Andreas Kvist senast den 15 december 2016. Mail:
andreas.kvist@byggprofiler.se tel: 0512-20886
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Kvist, 0512-20886

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Byggprofiler i Tråvad tillverkar och säljer byggplåt, lättbalk och beslag samt takavvattning, infästning, etc. Våra kunder finns i Sverige, Norge och Danmark.

All försäljning och tillverkning sker i våra lokaler i Tråvad.
Företaget har 13 anställda och omsätter 75 miljoner.