Taxichaufförer sökes, Billinge Taxi - Heltid

Om jobbet

Tjänsten
Flera heltidstjänster finns öppna inom närmaste framtid på Billinge Taxi AB och enda stora kraven på dig som sökande är att du behärskar det svenska språket, innehar taxiförarlegitimation och sätter kunden i fokus. För då är du personen vi söker!

Taxiyrket är ett väldigt dynamiskt och roligt jobb då du som chaufför får träffa nya människor, uppleva nya platser du aldrig kanske skulle besöka och du får hjälpa barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Vi kör alltifrån skolresor, sjukresor, färdtjänst, privat och företagsresor till bud och gods. Kundbasen är varierad och du kommer få hjälpa kunder alltifrån att de exempelvis behöver ledsagning till att få hjälp att hitta rätt avdelning på sjukhus eller bara behöver åka från plats A till plats B.

Din dag kommer i princip alltid inneha någonting nytt.

Personliga egenskaper och utbildning

Du som taxichaufför ska kunna hantera människor och miljöer med lugn och trygghet. Du är helst utåtriktad och flexibel - men jobbar främst för att göra dina kunder nöjda. Då våra kunder kan åka med oss närsomhelst betyder det växlande arbetsscheman för dig som vill köra taxi. Det inkluderar att kunna köra vissa helger samt högtider (enligt överrenskommelse).

Hos Billinge Taxi AB kommer du få en gedigen taxiutbildning som du kommer ha nytta av i arbetslivet både hos oss men också eventuella framtida arbetsgivare.

Billinge Taxi AB
Billinge Taxi AB har varit aktiva inom taxibranschen sedan år 2002 inom
Skaraborg. Vi kör resor åt Västtrafik.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Vi utgår ifrån Skövde men jobbar runt hela Skaraborg och Västra Götaland.

Kollektivavtal tillämpas hos Billinge Taxi AB.

Vi söker alltid duktiga, härliga och villiga medarbetare så tveka inte att höra av dig!

Maila CV och personligt brev till:
billingetaxi.sokjobb@gmail.com

Eller ta kontakt via telefon:
Jasmin - 070-2200923 (vardagar mellan: 12:00-16:00)

Eller via växelcentralen:
0500-435555 (Alla dagar i veckan: 05:00-22:00)
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Service & Kundtjänst
Underkategori
Transport
Serviceyrken
Kontakt

Mejla Billinge Taxi

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var