Svetsare

Premier · Bygg & Hantverk · 30 nov

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu efter manuella svetsare på uppdrag av vår kund.

Har du 2- 5 års erfarenhet av manuell svets i MIG och MAG kan det vara dig vi söker. Att du behärskar ritningsläsning är ett krav. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann med kvalité och effektivitet. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Meriterande om du har truckkort.

Arbetstiden kan vara förlagd dagtid eller 2-skift.
Svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Tillsättning till dessa tjänster sker löpande, ansök redan idag.

Krav

B-körkort
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Svetsare
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.