Svarvning/CNC

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker dig som är en erfaren NC-operatör. Du har kunskap inom Fanuc och/eller liknande styrsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av MasterCam. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann med kvalité och effektivitet. Som person är du ansvarstagande och flexibel.

Arbetstiden är förlagd dagtid
Svenska i tal och skrift är en förutsättning.
Tillsättning till dessa tjänster sker löpande, ansök redan idag.

Krav

B-körkort
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Tillverkning
Maskinarbete
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.