Support- & driftansvarig IT-tekniker

Vedum · Data & IT · 23 okt

Om jobbet

Som support- och driftansvarig IT-tekniker kommer du att förstärka vår befintliga support- och driftsorganisation inom vår IT-avdelning. Gruppen består idag av två IT-tekniker som delar på ansvaret gällande support och drift.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. ansvar för daglig drift av våra IT-tjänster samt support till användarna i frågor om både hård- och mjukvara. Det ingår också i tjänsten att genomföra användarutbildningar samt viss beredskapstjänst. Det finns även avsatt tid för att arbeta med affärsutveckling inom de system du primärt ansvarar för.

Då vi är en tillverkande industri består arbetet till stor del av att ansvara för våra produktionssystem. Detta innebär bl.a. arbete med truck- och handdatorer, etikettskrivare, streckkods- och RFID-utrustning mm.

Personliga egenskaper

Du bör ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, vara engagerad och självgående och ha en vilja att ständigt lära dig mer, dels i formella utbildningar men framför allt löpande i ditt dagliga arbete. Då mycket av arbetet kräver felsökning måste du kunna arbeta metodiskt och strukturerat även under press. Du är noggrann och har en väl utvecklad analytisk förmåga. Du trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt och kan hantera prioriteringar enligt företagets kriterier.

Eftersom arbetet också består av support till våra användare skall du ha hög social kompetens och vara "service minded" i alla lägen. Du bör också vara stresstålig, strukturerad och stabil. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Formell kompetens

Du skall ha erfarenhet och/eller utbildning i virtualisering i VMWare, Citrixlösningar och Microsoftmiljöer (Windows, Exchange, Sharepoint, MSSQL, AD, Office365 mm). Det är även värdefullt om du arbetat med affärssystemet Movex/M3 på plattformen IBM iSeries.

Vi erbjuder Ett omväxlande och utvecklande arbete i ett engagerat, generöst och expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".

Tjänsten Heltid på vårt huvudkontor i Vedum. Tillsvidareanställning med tillträde snarast. Anställningen inleds med provanställning 6 månader.

Vill du veta mer Välkommen med frågor om tjänsten till Mikael Gillberg, IT-chef. Tfn 0512- 576 28 eller 0708-58 09 54, mikael.gillberg@vedum.se

Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av Maria Holgersson, personal & lönekoordinator, tfn 0512-577 22.

Ansökan Din ansökan vill vi ha senast den 23 oktober.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Vara
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Ålder är visserligen ingen garanti för visdom, men vi vågar ändå påstå att vår långa erfarenhet gjort oss klokare. Vi har exempelvis lärt oss att vi ständigt måste utveckla nya lösningar för att leva upp till samtidens krav. Idag är vårt utvecklings- och kvalitetsarbete knutit till rutiner, program och certifieringar, men den starka viljan att tänka nytt har funnits i företaget sedan det grundades av snickaren Viktor Lindberg 1919. I dag är vi 410 anställda. Omsättning 2015 var 560 Mkr. Det gör oss till Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Men framför allt är vi ett företag som använder vår långa erfarenhet för att utveckla nya idéer.