Styrkeledare

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu efter en styrkeledare för omgående uppdrag hos vår kund i Skövde.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara variera. Det kan innebära att genomföra räddningsinsatser vid bränder och olyckor i en operativ utryckningstjänst, men även vara med och förebygga dessa genom att medverka i projekt, utbilda andra i brandskydd samt göra riskanalyser på plats. Även tillsyn och skötsel av brandskyddsanläggningen i en blandad rådgivande och operativ roll ingår i dina arbetsuppgifter.

Formell kompetens

Utbildning i Skydd mot olyckor (SMO) eller liknande räddningstjänstutbildning
Erfarenhet av anläggningar som arbetar med sprinkler, brandlarm och punktskydd
Meriterande är kunskap om Boverkets byggregler, riskhantering, brandfarlig vara och kemikalierisker
Körkort B är ett krav, C är meriterande

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat i branschen tidigare och meriterande är att du har arbetat som brandman i fem år. Vi söker dig med godkänd examen Räddningsledare A eller motsvarande samt med examen "brandman heltid" och godkänd gymnasiekompetens eller dig med godkänd SMO-utbildning.

Personliga egenskaper

Vi ser att du har god social förmåga, stresstålighet och noggrannhet och brinner för att lösa problem. Vidare är du ansvarsfull, driftig och flexibel. Som person är du lugn och stabil i pressade situationer. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter samt har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Skövde

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Kontakt

Ring Anton Åberg, 0722-54 00 30

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.