Styr- och Reglertekniker

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som Styr- och reglertekniker hos oss är din huvudsakliga arbetsuppgift av problemlösande karaktär. Andra förekommande arbetsuppgifter är utveckling och förbättring av befintliga maskiner och ansvar för uppdatering av el-dokumentation. Vi strävar efter att ständigt utveckla vår verksamhet och du kommer vara delaktig i löpande förbättringsprojekt.

Formell kompetens

Vi ser att du har en el-teknisk utbildning inom automation och erfarenhet av maskinförbättring och felsökning i PLC-styrningar, vi arbetar med system från Siemens och Mitsubishi. Du bör även ha vana av elskåpskonstruktion och kunna göra el-scheman i AutoCad. Vi förutsätter också att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer i verksamheten. Som person är du driven och trivs i en arbetsmiljö präglad av utveckling och engagemang. Då arbetet kräver höga mått av självständighet är det viktigt att du trivs med ansvar och är strukturerad i ditt arbete.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Karlsborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Information

I denna rekrytering samarbetar Nammo Vanäsverken med Lernia. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Annelie Sjölin, 072-254 73 10

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Nammo Vanäsverken AB ingår i Nammo Koncernen som har ca 2100 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. I Karlsborg utvecklar och producerar vi finkalibrig ammunition för den militära marknaden. Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.