Stansmaskinsoperatör

Om jobbet

Akron har idag två kraftfulla NC-stansar som producerar grundmaterial till en stor del av vårt produktutbud. Vi söker nu en driven och målinriktad stansmaskinsoperatör, helst med erfarenhet av programmering i JetCam.

Ditt arbete är centralt eftersom stansmaskinerna förser hela den resterande produktionsapparaten med material. Du är en lagmänniska som sätter de gemensamma målen först och har lätt för att samarbeta med andra. Du har verkstadsvana och erfarenhet av plåtarbete i en industriell process. Programmeringskunskap och datavana är starka plus.

För mer information om tjänsten, kontakta produktionschef Lars Garenfelt på 0510-484 120 eller lars.garenfelt@akron.se.

Ansökan och CV skickas till AB Akronmaskiner, 531 94 Järpås eller till info@akron.se. Märk din ansökan med ref.nr. 16081-1.
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Maskinarbete
Kontakt

Ring Lars Garenfelt, 0510-484 120

Publicerad

52 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Akronmaskiner är marknadsledande tillverkare av utrustning för hantering och torkning av spannmål och biobränsle samt av fläktlösningar för industri- och processventilation. Vi har funnits sedan 1935 och är idag ett mycket expansivt bolag med korta beslutsvägar. Våra produkter används över hela världen. Vi expanderar kontinuerligt och söker därför fler medarbetare.


Hitta hit

Lidköping Visa på karta

Visa var