Sjuksköterska till ortopeden i Skövde

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu sjuksköterska till ortopedavdelning. Uppdraget sträcker sig från snarast till den 31 augusti 2017. Arbetstider är dag, kväll och natt.
Det är önskvärt med samma person under hela perioden men det kan även vara intressant om du vill arbeta delar av denna period.

Vi ordnar med boende och resa vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på ortopedavdelning

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du har två års erfarenhet som sjuksköterska.
Tidigare erfarenhet av ortopedi är önskvärt men ej ett krav.
Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ditt yrke.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Annie Sjölund, 0733-602984

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget