Servicetekniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

LELY expanderar i hela Sverige och i Lely Center Lidköping söker vi nu en servicetekniker med inriktning på LELY Astronaut mjölkningsrobot och LELY Vector utfodringsrobot.
Som servicetekniker på LELY ingår Du i ett starkt team bestående av säljare, tekniker, produktspecialister och rådgivare. Du kommer delvis att ansvara för förebyggande service på ett antal mjölkningsrobotar och utfodringsrobotar med kringutrustning inom ett begränsat område, delvis vara med i vår 24/7 beredskapsverksamhet. Vårt verksamhetsområde är V:a Götaland och Värmland.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har teknisk erfarenhet/utbildning, gärna inom el, data och elektronik och har arbetat med service på fältet. Du utgår i det dagliga arbetet från hemmet och vi ser helst att Du bor i området västra delen av Västra Götaland, men ansökningar från hela vårt verksamhetsområde är välkomna. Har Du erfarenhet av och insikt i mjölkproduktion och lantbruk ses det som en stark merit. Vi ställer höga krav på Din framåtanda och Ditt driv framåt. Koncernspråket är engelska varför vi ser att Du behärskar det i tal och skrift.

Vi har valt att samarbeta med Premier i denna rekrytering, du blir direkt anställd hos oss på LELY.
Om Du vill veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Magnus Fagerberg på Premier:
Kontakt: 0707 - 85 86 37/ magnus.fagerberg@premier.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Magnus Fagerberg, 0707-85 86 37

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

LELY utvecklar, tillverkar, marknadsför, säljer och underhåller innovativa produkter till mjölkproducenter World Wide. LELY Astronaut mjölkningsrobotar, LELY Discovery spaltrobot, LELY Juno foderrobot, LELY Vector utfodringssystem, LELY L4C stallbelysning är en del av sortimentet.
Det är nu mer än 25 år sedan den första LELY Astronaut mjölkningsroboten installerades vilket gör LELY till den leverantören med mest erfarenhet av robotmjölkning och den största leverantören av mjölkningsrobotar med fler än 25 000 installerade enheter i världen.