Servicetekniker

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

På uppdrag av vår kund Skövde Slakteri söker vi nu en reparatör.

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns, Sohlbergs och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Men trots vår storlek och snabba tillväxt har vi lyckats bibehålla det personliga bemötandet och de snabba besluten, egenskaper som vi vet värderas högt bland såväl producenter som kunder.

Som reparatör arbetar du med drift och underhåll på Skövde Slakteri. Det är meriterande om du har svetskunskaper och har arbetat i en verkstadsmiljö tidigare.
Du som söker har en stor teknisk kunskap, både teoretiskt och praktiskt. Som person är du lösningsinriktad, driven och noggrann. Du är ansvarsfull och såväl som du kan arbeta självständigt trivs du också i kollegors sällskap. Arbetet är förlagt dagtid och natt så vi ser att du som söker är flexibel med tiderna.

Efter visstidsanställningens slut finns det möjlighet till fortsatt uppdrag hos uppdragsgivaren.

Som konsult hos Premier är du positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Det är viktigt att du är mån om att prestera goda resultat samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor men även kan jobba självständigt. Som person är du ansvarsfull och tycker om att jobba med både kropp och knopp. Flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten är tre starka ledord som passar bra in om du skall arbeta som konsult hos Premier.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnas alla sökande och eftersträvar mångfald.
Ansök redan idag. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och vi arbetar med löpande urval.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Stenlund på Premier.

Krav

B-körkort
Truckkort B meriterande
Jobbfakta
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.