Servicetekniker

Om jobbet

Vi är ett företag i tillväxt! Just nu söker vi nya medarbetare .

1 st Servicetekniker

Till rätt person kan vi erbjuda ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet i en trevlig arbetsmiljö tillsammans med kunniga kollegor och samarbetspartner. Anställningen avser en heltidsanställning. Start omgående eller snarast möjligt.

Du kommer att arbeta på fältet med att montera och serva våra kunder. Du som söker bör ha en positiv inställning och ha servicekänsla. Vi ser gärna att du är självgående, intiativrik och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du bör vara praktiskt lagd, problemlösare och mån om att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.

Hög arbetsmoral, flexibilitet och nogrannhet värdesätter vi hos dig. Du bör trivas i ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar.

B-kort är ett krav. Elbörighet ett stort plus samt kylcertifikat.

Du bör ha elteknisk kompetens eller erfarenhet/utbildning från hushållsmaskiner, el eller vvs området.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektriker
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

TH:s är ett auktoriserat företag inom branschorganisationen EHL. Vi är också ett medlemsföretag i GarantGruppen AB.

TH:s har varit verksamt inom el & hushållsservice i över 30 år.

Våra lokaler med butik, verkstad och kontor finns lokalt i Skövde men våra tekniker reser och arbetar inom större delen av Skaraborg.

Vi vill vara det service- och installationsföretag där du som kund ska känna trygghet i att få en liten reservdel hemlevererad till att ha ett företag som sköter allt från leverans till installation och projektering.

Vår affärsidé

Vi tillhandahåller produkter och helhetslösningar inom hushållsservice, inklusive el och vvs till både privatpersoner och företag, vilket tillsammans med våra egna krav på hög servicenivå innebär att våra kunder alltid ska erbjudas den bästa lösningen för sina egna unika önskemål.