Säljare Stålbyggnader

Om jobbet

Ranaverken AB är ett tillverkande företag med fabrik och kontor beläget i Tråvad, ett samhälle tillhörande Vara kommun, mitt på den Västgötska slätten. Vi tillverkar, utvecklar och konstruerar kundunika lösningar inom områdena stålbyggnader och lantbruksmaskiner. Vi behärskar hela kedjan från kalkyl till färdigt montage. Vare sig vi åtar oss del- eller totalentreprenader eller hjälper våra kunder med prefabricerade fackverksbalkar. För mer information om oss var god sewww.ranaverken.se

Vi söker
nu en


Säljare Stålbyggnader

Din roll
Du kommer att ingå i företagets säljteam - Bygg. Din uppgift blir att driva lämpliga objekt inom stål byggnader från första kontakt till avslutat projekt. Du kalkylerar och utför enkla dimensioneringar i nära samarbete med våra övriga avdelningar och leverantörer. Du är kundens kontaktperson under projektets gång och medverkar på projektmöten hos kunden. Arbetet är operativt och innebär resande i tjänsten. Du rapporterar till vår Försäljningschef Bygg.

Din profil
Du är ingenjör i botten och har med fördel byggteknisk kompetens. Troligtvis är du idag verksam som säljare inom bygg men kan även vara inköpare eller konstruktör inom byggsegmentet. Det viktigaste är dock att du trivs i en operativ säljande roll. Som person är du affärsorienterad och driven. Gillar att arbeta självständigt men trivs även i en teamorienterad miljö.

Vi erbjuder dig en grundlig
introduktion, korta beslutsvägar och marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per Asplund på Säljpoolen, 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Vara
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!