Säljare Skövde - med stark drivkraft och engagemang

Om jobbet

Linde Material Handling är en av de ledande aktörerna på den svenska truckmarknaden, ett innovativt bolag som driver utvecklingen av framtidens truckar. Vi söker nu säljare med stark egen drivkraft och ett engagemang för försäljning och affärer i Region Mitt med utgångspunkt i Skövde med omnejd.

Du kommer att bearbeta såväl nya som befintliga kunder på ett eget distrikt i syfte att öka marknadsdelar och lönsamhet. Vi ser att du har flera års framgångsrik säljerfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande produkter sedan tidigare. Du kommer att rapportera till regionchefen i Region Mitt.

För att lyckas med arbetet som driven säljare hos oss ser vi det som en självklarhet att du är van att ta egna beslut, tycker om att arbeta med frihet under ansvar och att du är målinriktad och arbetar hårt för att lyckas. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har ett tekniskt intresse. Du har förmågan att identifiera och skapa möjligheter samtidigt som du tar tillvara dessa på ett bra och affärsmässigt sätt. Du har en administrativ förmåga och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter det som en intressant utmaning och vill du utvecklas tillsammans med oss? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande,via www.mercuriurval.com (ref.nr SE- 11352). Vid frågor kontakta Nicklas Jungander på 019 - 19 68 05.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Nicklas Jungander, 019 - 19 68 05

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget