Säljare/Produktspecialist Medela Medical AB

Om jobbet

Säljare/Produktspecialist Medela Medical AB.

Medelakoncernen tillverkar och säljer medicinska sugsystem, amningsprodukter och neonatalutrustning. Företaget grundades 1961 och huvudkontoret är beläget i Baar, Schweiz.
Medela har 19 dotterbolag och mer än 1500 anställda över hela världen. Medela Medical AB har funnits i Sverige sedan 1985 och verkar på den skandinaviska marknaden, ca 30 personer arbetar i den Skandinaviska organisationen.
Läs mer om oss på www.medela.se

Säljare/Produktspecialist
Vi söker dig som vill vara en del av ett spännande och växande företag som tillhandahåller innovativa produkter. Du kommer att arbeta som säljare inom vårt affärsområde Healthcare med utrustning för avancerad sårbehandling, dränagesystem vid thoraxkirurgi och lungsjukdomar/skador samt medicinska sugsystem. Vi arbetar med några av marknadens mest välrenommerade produkter inom området och du kommer att ha en viktig roll i försäljningsarbetet mot nya samt mot våra redan etablerade kunder.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Medela ansvarar du för att självständigt bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer med våra kunder. Ditt primära arbetsfält är sjukvården i västra Sverige. I rollen ansvarar du för hela säljprocessen, från identifiering av potentiella kunder till avslutad affär samt därefter utbildning och support.
Du arbetar med kundbesök, produktinformation, deltar vid mässor, hanterar säljarbetet kring upphandlingar och tar initiativ till aktiviteter mot specifika kunder. En hel del resor ingår i tjänsten med ca: 40 övernattningar per år. Lämplig bostadsort är i Västra Götalandsregionen.

Personliga egenskaper
Vi behöver dig som är en engagerad och relationsbyggande säljare som lätt skapar förtroende hos andra människor. Du ska genom dina tidigare erfarenheter förstå hälso- och sjukvårdspersonalens vardag och utmaningar samt ha kunskap om affärskulturen i sjukvården. Du är utåtriktad och social och kommer gärna med många nya idéer. Du är affärsinriktad och trivs med att vara ute hos kunderna. För att passa i rollen krävs även att du är strukturerad, prestigelös och trygg i att arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom operationssjukvård, anestesi eller IVA. Har du arbetat nära eller med ansvar för medicinteknik är det en stor fördel. Erfarenhet av avancerad sårbehandling (NPWT) är också meriterande. Tidigare säljerfarenhet och upphandlingserfarenhet ses som också som mycket meriterande, då gärna inom medicinteknik.

Vad erbjuder vi?
På Medela kommer du att bli en viktig del i vårt säljteam. För rätt person erbjuder vi ett självständigt och utvecklande arbete med möjligheten att vara med och påverka Medelas positiva utveckling.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Badenoch & Clark, Adecco Group.
Badenoch & Clark behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in CV samt personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 7 december.
Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marthe Viberg på 0300-68 85 63, alternativt marthe.viberg@badenochandclark.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail, utan du registrerar din ansökan via annonsen. Badenoch & Clark använder tester och videofrågor som urvalsverktyg.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget