Säljare med passion för häst till Granngården i Mariestad

Granngården · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Till vår butik i Mariestad söker vi dig med passion för häst samt dig som brinner för kundmöten och säljaffärer. Vi söker en säljare till en tidsbegränsade anställning om 50 % under ca 8 månader.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Lantbruk/skog, Hus/hem samt Djur/trädgård.
  • Arbeta i vår nyuppbyggda hästavdelning med försäljning av häst- och ryttarprodukter
  • Kassaarbete och uppackning av varor, vilket kan innebära tunga lyft.
  • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har flerårig säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap och erfarenhet inom häst. Truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur som är:
  • Jordnära
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Vinnare
Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start: omgående

Omfattning: Allmän visstidsanställning på 50 % under ca 8 månader

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår butikschef Mikael Johansson via mikael.johansson2@granngarden.se.

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen dock är sista ansökningsdag den 25 oktober 2016. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan.
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Extrajobb
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Granngården, 040-313200

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.