Säljare/Account manager - med stark drivkraft och engagemang

Om jobbet

Linde Material Handling är en av de ledande aktörerna på den svenska truckmarknaden, ett innovativt bolag som driver utvecklingen av framtidens truckar. Vi söker nu en säljare/account manager till vårt distrikt kring Skaraborg med egen drivkraft att driva och utveckla försäljning i och runt Skövde, Lidköping, Skara, Mariestad med omnejd.

Som säljare kommer du att bearbeta såväl nya som befintliga kunder på ett eget distrikt i syfte att öka marknadsdelar och lönsamhet. Vi ser att du har framgångsrik säljerfarenhet som distriktssäljare, regionsäljare, account manager eller liknade där du har tagit ett eget ansvar att bearbeta kunder. Du kommer att ingå i region mitt och rapportera till regionchefen för regionen.

För att lyckas med arbetet som säljare hos oss ser vi det som en självklarhet att du är van att ta egna beslut, tycker om att arbeta med frihet under ansvar och att du är målinriktad och arbetar hårt för att lyckas. Som person är du utåtriktad, prestigelös och har ett tekniskt intresse. Du har förmågan att identifiera och skapa möjligheter samtidigt som du tar tillvara dessa på ett bra och affärsmässigt sätt. Du har en administrativ förmåga och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Låter det som en intressant utmaning och vill du utvecklas tillsammans med oss? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande,via www.mercuriurval.com (ref.nr SE- 11352). Vid frågor kontakta
Nicklas Jungander på 019 - 19 68 05.

Sökord: Säljare, Regionsäljare, Regionansvarig säljare, Fältsäljare, Distriktssäljare, KAM, Key account Manager, Account Manager, Sales representative, Truckar, logistik, försäljning.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Nicklas Jungander, 019 - 19 68 05

Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Linde Material Handling, som ingår i KION Group, räknas till en av världens ledande tillverkare av motvikts- och lagertruckar och är marknadsledande i Europa.
Linde kan dessutom erbjuda sitt Know-how inom elektriska drivsystem efter decennier av utveckling och produktion, till kunder för olika användningsområden. Som ett internationellt företag, finns Linde Material Handling verksamt med nio produktions- och monteringsfabriker runt om i världen, och har ett globalt sälj- och servicenätverk med kontor i mer än 100 länder. Under räkenskapsåret 2014 hade Linde Material Handling ca. 13 100 anställda världen över och genererade en omsättning på ca. 31 miljarder Sek. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har ca. 380 medarbetare.