Om jobbet

Vi ökar takten och söker ännu en säljare med vinnarskalle!

Nu söker vi dig med kapacitet att sälja världens bästa lastbil inom distriktet Jönköping/Skaraborg. Din plattform består av hängivna chefer och kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar, samt support och utbildning från såväl våra egna som Volvos led. Om du har förmåga att förvalta och utveckla dessa förutsättningar, bygga upp förtroende inom och utom organisationen, samt därtill lägger en stark vilja att göra bra affärer, då kommer du att lyckas som säljare hos oss.

Rollen ställer krav på ett självständigt, driftigt och flexibelt arbetssätt. Vinnarskalle ska du ha, men även din samarbetsförmåga och lyhördhet är avgörande för din framgång. Du har ditt hjärta i relationsbaserad försäljning och trivs med en kundbas av skiftande karaktär och med olika behov. Vi har en förväntan om att du lyssnar av och bearbetar din marknad med engagemang och systematik samt vill jobba mot tydliga målbilder.

Du är idag en dokumenterat erfaren säljare, som söker nästa utmaning i karriären. Har vi tur så har du branschbakgrund men det är inget krav från vår sida. Vårt fokus ligger på att utöka vårt team med rätt person. Någon med goda idéer och hög energi som vill och kan bidra till företagets offensiva mål vad gäller omsättning, lönsamhet och kundnöjdhet, samt trivs i en miljö präglad av högt tempo, arbetsglädje och en stor dos fighting spirit.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du har goda kunskaper i MS Office och är en van systemanvändare. B-körkort är ett krav, C- och/eller D är meriterande. Vi arbetar med löpande urval så vila inte på hanen med din ansökan som du skickar till: tina.edsmalm@finnvedenslast.se. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Ulf Rudolfsson på tfn 036-34 82 02.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 19 anläggningar i Småland, Blekinge, Västergötland och Skåne. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 330 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.