Redovisningsansvarig

Om jobbet

Moelven Vänerply förstärker ekonomiavdelningen och söker en redovisningsansvarig, med ekonomisk bakgrund som gärna kombinerar kvalificerat ekonomiarbete med personalfrågor.

Som redovisningsansvarig kommer du ansvara för löpande redovisning och bokslutsarbete. Du kommer också att arbeta med budget, prognos, produkt- och investeringskalkyler samt uppföljning och analyser av avvikelser och lönsamhet. Du kommer även att arbeta brett med inom ekonomifunktionen förekommande arbetsuppgifter. På sikt ser vi en utveckling mot rollen som ekonomichef, vilket innefattar personalansvar och ledningsgruppsarbete.

Du bör ha flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och du har en relevant utbildning från högskola/universitet eller motsvarande, gärna med inriktning på redovisning. Du ska ha mycket goda kunskaper i Excel och vara van att arbeta i databaser för att analysera stora informationsmängder. Vi använder IFS som affärssystem.

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du motiveras av utveckling och förbättring samt av att nå uppsatta mål. Du är en lyhörd lagspelare som trivs med att arbeta för och med andra. I din kommunikation är du tydlig och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Moelven Vänerply erbjuder här en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv verksamhet.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,6 mdr SEK varav ca 1,2 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Moelven Vänerply AB är Skandinaviens enda plywood-producent. Med förvärvet av Vänerply förstärkte Moelven Wood sin position som leverantör av skivmaterial till den skandinaviska marknaden. Vänerply ligger i Otterbäcken och producerar plywood av gran och furu och har en kapacitet på ca 90 000 m3 eller ca 6 miljoner m2 plywood per år.


Hitta hit

Gullspång Visa på karta

Visa var