Receptionist till kortare uppdrag hos vår kund

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du erfarenhet av reception och växel med fokus på service?

Om jobbet
Din huvudsakliga arbetsuppgift som receptionist är att vara företagets ansikte utåt och visa besökare till rätta samt svara i telefon och vara behjälplig i andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • posthantering
  • administration
  • boka möteslokaler
  • svara på inkommande samtal
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift krävs för rollen och likaså vana av Officepaketet.

Viktigt för tjänsten är:
  • du har ett genuint intresse för service
  • trivs med att befinna dig i nya miljöer
  • tycker om att ha en varierad arbetsvecka där den ena dagen inte är den andra lik
  • vill ha en framträdande roll där mångas ögon riktas mot dig
  • är social samt har en glad och positiv inställning
  • är flexibel och prestigelös
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ambulerande receptionist är ett konsultuppdrag som endast gäller v.51 och v.52. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att

kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Svensson på 0500-445770

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Falköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.