Psykiatrisjuksköterska till Barn och ungdomspsykiatrin

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi nu psykiatrisjuksköterska till BUP-mottagning i Skövde.
Arbetstid 8:00 - 17:00. Måndag till Fredag

Uppdraget sträcker sig från snarast till 31 december.

Bor du inte i närområdet kan vi hjälpa till med boende.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga mottagningsuppgifter på en BUP- mottagning så som medicinuppföljning, bedömning av patientens mående i samband med uppföljning, bevakning av ssk-lista, svara på medicinska frågor i teamet mm.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du är leg. sjuksköterska med två års erfarenhet.
Erfarenhet från psykiatrin är ett krav.
Det är meiterande om du har erfarenhet från barnsjukvården eller BUP.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Annie Sjölund, 0733-602984

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget