Om jobbet

Driven Projektledare-Byggnadssmide
Som projektledare hos Chrisma jobbar du nära kunderna, har ett tätt samarbete med organisationen och får stor frihet att påverka ditt jobb. Du driver våra kundprojekt på uppdrag av de större byggföretagen i Sverige och tillsammans med övriga medarbetare hittar de optimala lösningarna för tillverkning och montage.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande jobb med möjlighet till ansvar och att vara med och utveckla Chrisma i vår expansion. Vi ställer höga krav på att hålla tempo, kunna planera och vara handlingskraftig - allt för att motsvara kundernas förväntningar.

Arbetsuppgifter

- Hantera förfrågningar, räkna på projekt, lämna anbud och offerter

- Kommunicera och motivera personal och kunder

- Driva, planera och organisera projekt från projektering till drifttagning

- Kommunicera med entreprenörer, leverantörer och beställare

- Hushålla med projektets ekonomi samt följa tidplan

- Utföra ekonomisk uppföljning

- Vidareutveckla och upprätthålla långsiktiga kundrelationer

Du har

- Teknisk utbildning (KY/YH eller högskola, universitet) eller införskaffat motsvarande erfarenhet genom arbete i branschen

- Projekterfarenhet

- Datorvana och CAD-erfarenhet

- Körkort

Som person är du social och driven och har lätt för att kommunicera med många olika typer av människor. Det är viktigt att du är flexibel och kan följa projektens intensitet. Vidare är du ödmjuk och prestigelös och gillar att lösa problem.
Jobbfakta
Ort
Falköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Mejla eller ring Fredrik Litmark, 0708-29 52 14

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

Chrisma Svets & Smide AB startades 1978 i Falköping och har sedan 2006 vuxit både i personalstyrka och omsättning och är för närvarande 31 st anställda. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner till främst industrihallar, butiker och skolor.
Tillsammans med samarbetspartners erbjuder Chrisma idag ett koncept som kallas Tätt hus som innebär att vi tar ansvar för konstruktion, tillverkning och montering av stålstomme, väggar och tak.


Hitta hit

Falköping Visa på karta

Visa var