Om jobbet

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar.

Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Farsta, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har 150 anställda. För mer information om företaget, besök vår webbsida www.nordicwater.com

Nordic Water i Mariestad söker en

Projektledare/orderberedare.

Nordic Water expanderar och stärker därför organisationen med en Projektledare till vår verksamhet i Mariestad. Detta är en ny tjänst och vi ser den som en nyckelfunktion för vår fortsatta expansion.

Vi erbjuder en tjänst med stora möjligheter att själv påverka arbetssätt och rutiner, och det lämnar utrymme för stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i företagets projektgrupp och ansvara för projekt inom produktområde Meva. Det kan handla om ca 10 - 20 projekt som är igång samtidigt av varierande omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör:
  • Sköta all orderadministration och kontakt gentemot kund
  • Leda och ansvara för projekt i samarbete med försäljare, konstruktörer och processansvariga
  • Prisförhandla med underleverantörer
  • Bearbeta teknisk information och utforma produktmanualer och montageanvisningar som är projektanpassade
  • Övervaka installation och uppbyggnad av projekt
  • Ansvara för ekonomin i projekten, såsom att säkerställa projektbudget
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning, gärna från liknande verksamhet. Det är meriterande om du redan har fördjupade kunskaper av produktion eller tillverkning inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för och lösa komplicerade uppgifter. Det är nödvändigt att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och vid behov kan fatta snabba beslut.

För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriteranade om du har erfarenhet av att arbeta i Pyramid, det affärssystem som vi använder.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Torgin,

på tel. 0501-393310. Ansök via länken snarst då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget