PRODUKTIONSTEKNIKER

Om jobbet

Som Produktionstekniker hos oss på CIDAN kommer du vara i händelsernas centrum

Vi söker dig som vill vara med och arbeta med att följa upp förluster i produktionen och genomföra förbättringar.

Vår produktion består dels av detaljtillverkning, där vi har svets och bearbetning, och en montagedel där vi monterar tunnplåtsmaskiner i världsklass.

Du kommer arbeta tillsammans med övriga produktionsledningen med förbättringar enligt Lean. Du skall vara smörjmedlet för att produktionen skall flyta på bättre. För att lyckas med detta krävs mycket samarbete med övriga organisationen.

Då vi nu är väldigt expansiva och lanserar många nya maskiner så ser vi ett stort behov av någon som arbetar systematiskt med förbättringsarbete. Då vi är ett litet team som leder produktionen kommer du få möjlighet att stötta övriga funktioner samt att viss beredning kommer att ingå i arbetet.

För att lyckas tror vi att du har: - God teknisk utbildning, (produktionsingenjörsutbildning eller motsvarande).
  • Industriell erfarenhet i liknande befattning.
  • Erfarenhet från Lean arbete Som person brinner du för utveckling, problemlösning, service och att leverera de bästa resultaten. Naturligtvis är du också en lagspelare med god social kompetens.
Jobbfakta
Ort
Götene
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Tomas Lindblom, 0511-24529

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

CIDAN Machinery Sweden AB i Götene är sedan starten 1907 nu ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service mot plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en av de ledande tillverkarna av plåtbearbetningsmaskiner och har god tillväxt vilket möjliggör stora satsningar. Vi tillverkar och marknadsför varumärkena GÖTENEDS och CIDAN med försäljning över hela världen. Verksamheten ingår i CIDAN Machinery gruppen där bolag även finns i Danmark, USA och Kina. Gruppen har knappt 100 anställda och omsätter drygt 250 Mkr. För mer information se www.cidanmachinery.com