Produktionstekniker

Om jobbet

I din roll som produktionstekniker ansvarar du för kontinuerlig optimering av vår tillverkning såväl med avseende på processer som materialåtgång och planering samt för inköp av material. Du arbetar som en del i Akrons produktionsledning och fungerar delvis som backup för andra funktioner.

Vi söker dig som är driven produktionstekniker med vana vid såväl strategiskt som operativt inköp. Du är målinriktad och brinner för en smidig tillverkningsprocess med minimala förluster. Du är stresstålig och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande.

För mer information om tjänsten, kontakta produktionschef Lars Garenfelt på 0510-484 120 eller lars.garenfelt@akron.se.

Ansökan och CV skickas till AB Akronmaskiner, 531 94 Järpås eller till info@akron.se. Märk din ansökan med ref.nr. 16081-1.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lars Garenfelt, 0510-484 120

Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Akronmaskiner är marknadsledande tillverkare av utrustning för hantering och torkning av spannmål och biobränsle samt av fläktlösningar för industri- och processventilation. Vi har funnits sedan 1935 och är idag ett mycket expansivt bolag med korta beslutsvägar. Våra produkter används över hela världen. Vi expanderar kontinuerligt och söker därför fler medarbetare.


Hitta hit

Lidköping Visa på karta

Visa var