Produktionsledning

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Kinnarps är en svensk inredningskoncern som erbjuder innovativa och inspirerande helhetslösningar för arbetsmiljöer. Företaget grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Vi är ledande i Europa i vår bransch och finns representerade i ca 40 länder. Vår utgångspunkt är hållbarhet, välmående och lönsamhet för de som använder de miljöer vi skapar. Idag inreder vi alla typer av arbetsplatser, kontor, skola/utbildning och vård/omsorg. Kinnarps har ca 2 300 anställda och omsättningen 2014/2015 uppgick till 3,8 miljarder SEK. Koncernen uppfyller de ledande miljömärkningarnas krav och är certifierat enligt FSC®, ISO 9001 och 14001.

Vi söker nu en driven produktionstekniker.
Som produktionstekniker arbetar du med löpande linjearbete och projekt. Du arbetar med metodförbättringar samt förbättringsarbete, effektivisering, rationalisering och utveckling av process. Du arbetar utifrån uppsatta mål med rapportering, uppföljning och deadlines.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och trygg i dig själv. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett stort tekniskt intresse och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom Lean och Sigma samt goda datakunskaper (Officepaketet). Du har även erfarenhet av Cad 2D och kännedom inom kalkylering och produktionsekonomi.

Högskoleutbildning inom maskinteknik, automation eller motsvarande kompetens.

Meriterande är:
Certifiering i black belt
Cad 3D
PLC & robotprogrammering
Kunskap i projektledningssystem och projektverktyg

Detta är en rekrytering vilket innebär att du direkt blir anställd hos Kinnarps.
För frågor, kontakta Stefan Larsson på Premier
Tfn: 072 513 39 00

Vänta inte med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Stefan Larsson, 0725-133900

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.