Söker du ett extrajobb?

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Söker du extrajobb? Antingen om du är student eller har någon annan huvudsaklig sysselsättning så kan detta vara något för dig.
Vi har uppdrag inom bla lager och industri. Uppdragen kan variera både i arbetsuppgifter samt tid. Allt ifrån enstaka dagar till hela arbetsveckor.
Oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du är flexibel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har möjlighet att jobba minst några dagar i veckan. Som person är du prestigelös, arbetssam och tar stort eget ansvar för ditt jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industri och lager sedan tidigare. Då arbete på lager förekommer är det meriterande om du har behörighet att köra truck.

Krav

Körkort B
Student eller annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.