Maskinoperatör

Om jobbet

Om företaget

Vi söker efter dig som vill jobba inom industrin som maskinoperatör.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra och övervaka maskiner, producera enligt planering samt att sköta underhåll enligt instruktioner.
Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål. I rollen som operatör kommer du även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin.

Formell kompetens

B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort (A+B) är meriterande.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Din bakgrund

Du som söker skall ha god teknisk kompetens och ha erfarenhet av riggning och körning av maskiner.
Meriterande är utbildning från ett tekniskt gymnasium, gärna inom plåtteknik och med godkända betyg.

Personliga egenskaper

Som person är du arbetsvillig, nyfiken och noggrann. Din positiva inställning och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ och social förmåga då du även kommer att arbeta och ingå i arbetsgrupper. Vi förutsätter att du är flexibel och ordningsam. Du har en positiv attityd och tycker det är kul att jobba i verkstadsmiljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Götene

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia Bemanning strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.
Jobbfakta
Ort
Götene
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Anton Åberg, 0722-54 00 30

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.