Marknadsföringssamordnare

Prido AB · Marknadsföring · 31 okt

Om jobbet

Prido AB är Sveriges största och ledande vikportstillverkare med verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden. Omsättningen på drygt 110 miljoner genereras av 50 anställda i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i Västergötland. Prido AB befinner sig i en stark tillväxtfas och vår organisation behöver förstärkas.

Vi söker en erfaren marknadsföringssamordnare

Rollen som marknadsföringssamordnare innebär stora möjligheter för dig med rätt kompetens och bakgrund. Du kommer in i ett läge där det finns utrymme för utveckling och där nya grepp ska tas. Ditt ansvar blir att genomföra företagets marknadsplan samt projektleda och koordinera marknadsföringen såväl internt som externt. Att skapa marknadsföring som genererar ett försäljningsvärde är din ledstjärna.

Du kommer ansvara för profilering av företaget, våra varumärken samt att utveckla och underhålla koncernens samtliga webbplatser. Det sistnämnda ställer krav på goda kunskaper inom digital marknadsföring och Wordpress. Utöver den digitala marknadsföringen så kommer du att ansvara för broschyrmaterial, kampanjaktiviteter, mässor samt bildmaterial. Vi förutsätter att din känsla för design och grafik är mycket god.

Vi söker dig som har en passion för marknadsföring och dess möjligheter. Du har med en bred kunskap inom olika mediekanaler och ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad om utvecklingen. Du har en adekvat eftergymnasial utbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper inom fotografering ser vi som en stor merit.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en duktig projektledare som har förmågan att genom din analys driva förändringar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket, både vad gäller tal och skrift.

Är du den person vi söker?
Skicka in CV och personligt brev och beskriv varför just du skulle passa för tjänsten.

Kontakt: VD Josephine Stjärnerfält
Telefon: 0512-29588
E-post: josephine.stjarnerfalt@prido.se

Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Josephine Stjärnerfält

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget


Hitta hit

Visa var