Löneadministratör till Mio

Mio · HR & Personal · 30 okt

Om jobbet

Vill du jobba som löneadministratör i ett spännande och expanderande företag inom detaljhandel för möbler och heminredning? Då ska du ansöka redan idag!

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer tillsammans med våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen 7 år i rad. Vill du vara med och vinna matchen 2016?

Om Mio:
Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.
Vi på Mio brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem. På Mio strävar vi mot att efterleva våra värderingar: affärsmässighet, kvalitet, personligt och stilsäkerhet.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som löneadministratör kommer du att bli en del av Mios HR-avdelning i Tibro. I allt vi gör strävar vi efter affärsmässighet, kvalitet, personlighet och stilsäkerhet. Rollen som löneadministratör kommer att innebära följande arbetsuppgifter:
  • Ansvar för löneadministrationsprocessen för våra franschisebutiker.
  • Stöd i frågor som rör personal, lön och kollektivavtal för såväl tjänstemän som kollektivanställda.
  • Personaladministration.
  • Systemförvaltning av bl a lönesystem..
  • Delta i utveckling och förvaltning av rutiner och processer.
  • Delta i projekt.
Vem trivs här?
Du som har en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön eller ekonomi kommer att ha en god grund att stå på. Vi ser att du som söker har erfarenhet från att jobba med både löne- och ekonomifrågor. Vidare har du kunskaper inom den arbetsrättsliga lagstiftningen samt erfarenhet av att läsa och tolka kollektivavtal. Du har arbetat i något av de större lönesystemen, så som Hogia, Kontek, Agda eller Visma Lön.
Som person är du kommunikativ och öppen, med hög integritet och är duktig på att skapa förtroendefulla relationer. Du tycker om att arbeta systematiskt och har en god planerings- och organisationsförmåga. Du är initiativtagande, analytisk, har ett stort eget driv och trivs med att arbeta i team. Du har minst ett par års erfarenhet av kvalificerat lönearbete.

Vad erbjuder vi?
Mio samarbetar med Adecco i denna rekryteringsprocess och tjänsten skall tillsättas omgående. Anställningen sker direkt hos Mio och är en tillsvidareanställning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på hemsida www.adecco.se

Är du intresserad?
Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Jesper Hultman på tel: 0500-44 57 70. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.
Unionens kontaktperson: Linda Lindeborg 0504-412 84

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Tibro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
HR-administration

Ring Jesper Hultman, 0736847792

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.