Leveranskoordinator

Paroc AB · Administration · 26 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsgifter blir att koordinera, boka och övervaka våra leveranser till kund. Du kommer ha många kontakter både internt med kundservice, sälj och utlastning samt externt med våra transportörer på de olika marknaderna. Du kommer ansvara för fakturamatchning samt prislisthantering i vårt logistiksystem och medverka i utvecklingsprojekt inom logistikområdet.

Din bakgrund
Som person är du noggrann, lösningsfokuserad och har god samarbetsförmåga. Då du har en koordinerande roll är du strukturerad i ditt arbetssätt och har samtidigt förmågan att snabbt växla fokus efter rådande omständigheter.
Du har några års erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom leveransplanering, och du är trygg i en samordnande roll som koordinator. Logistikutbildning är meriterande men inget krav.

Då arbetet innefattar kommunikation med nationella såväl som internationella kontakter ser vi att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du är en van användare av MS Office och erfarenhet av att arbeta i ERP och transportplaneringssystem är meriterande.

Application period and contact information:
Vill du bli en av oss? Ansök senast 2016-10-26.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sofia Toverland (Logistikutvecklare) på +46 500 469221 eller Petri Viljanen (Logistics Manager)på +35 8405477068.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Ring Sofia Toverland, +46 500 469221

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013 även i Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000