Lastbilschaufför

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en lastbilschaufför.

Du som söker är en driven person som har en hög ansvarskänsla och ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du flexibel, prestigelös och en god kollega. Meriterande om du har erfarenhet inom jordbruk. Arbetet är förlagt på dagtid och är en heltidstjänst.
För frågor, kontakta Stefan Larsson på Premier

Krav

C/ce
B-körkort
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Stefan Larsson, 0725-133900

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.