Om jobbet

Är du en fantast av tunga fordon med service i blodet? Då kan detta vara jobbet för dig!

Till vår verkstad i Mariestad söker vi nu en kundmottagare som planerar och hanterar bokningar av fordon samt ser till att fördela ut arbetet till rätt mekaniker. Din målbild är - kort och gott - att se till att vår verkstad har en jämn och hög beläggning. Rollen ställer krav på tät och tydlig dialog med våra kunder. Du gör en behovsanalys, rekommenderar åtgärd och ser till att hela tiden följa upp vår insats och återkoppla status. Det är så du vinner såväl förtroende som nästa affär. Vi är stolta och hedrade över vårt jämna inflöde av uppdrag, men aldrig nöjda. Det krävs att hela teamet ständigt är på tårna och jobbar med siktet inställt på en fullbokad verkstad och kundens totalupplevelse.

Du är en mycket serviceinriktad person som gillar problemlösning och utmaningar. Struktur och noggrannhet ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Du har dessutom öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Bäst trivs du i en arbetsmiljö där det finns plats för ett fartfyllt arbete, en stor dos kommunikation och ett och annat skämt. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Du har möjligtvis några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller arbetar kanske idag som lastbilsmekaniker med en önskan om att omsätta dina färdigheter i en annan roll. Förmodligen är du en inbiten fantast av tunga fordon med kunskap om branschens utmaningar och kan med lätthet förstå våra kunders behov.
Vi tar för givet att du har god datavana, samt vill bidra med positiv energi i ett gott gäng som stöttar varandra. Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt. Finns det någon gång den gamla klyschan "spindeln i nätet" stämmer, så är det här.

Urval sker löpande så vila inte på hanen med din ansökan till Servicechef Martin Friberg, martin.friberg@finnvedenslast.se, som också mer än gärna besvarar frågor om tjänsten, tfn 0501-63570.
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 19 anläggningar i Småland, Blekinge, Västergötland och Skåne. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1 miljard kronor och har ca 330 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter ca 10 miljarder kronor och har 1 200 anställda.


Hitta hit

Mariestad Visa på karta

Visa var