K 3 söker Simulatortekniker

Om jobbet

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll som simulatortekniker kommer du arbeta tätt tillsammans med simulatorofficeren. Du kommer att i enighet med genomförd utbildning och förbandschefs direktiv ombersörja reparation och underhåll (även periodiskt återkommande underhåll) av simulatormateriel.

Dina arbestuppgifter i stort
 • Sammanhålla reparation och underhåll (även periodiskt återkommande underhåll) av simulatormaterielen vid K3
 • Planera före, förbereda, utbilda och underhålla simulatormaterielen på övningar
 • Stödja och utbilda soldater och officerare med grundläggande skjututbildningen samt på förbandet förekommande simulatormateriel
 • Delta vid simulatorofficersmöte/användarrepresentanternas referensgruppmöte
Grundläggande krav
 • Svensk medborgare
 • Genomförd och godkänd värnplikt eller GMU
 • Körkort B
Meriterande kvalifikationer
 • Goda kunskaper om handhavande av vapensystem Rb 56
 • Goda kunskaper om handhavande av Ak5
 • Körkort BE
 • Militärt förarbevis på terrängbil
 • Militärt förarbevis på Ptgb 6
 • God kunskap av Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i digitala miljöer
Personliga egenskaper

Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt, men har även förmåga att vara flexibel. Det är viktigt att du som simulatortekniker är självgående och drivande, men även har lätt för att arbeta i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen är en tidsbegränsad anställning med stöd av "Avtal om tidsbegränsade anställningar med kontinuerlig tjänstgöring för gruppbefäl, soldater och sjäöman inom Försvarsmateken".

Befattningen är placerad i regementsstaben, på Livregementets Husarer K 3, Utbildningsavdelningen.

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta chef Utbildningsavdelningen Magdalena Skiöld tfn 0505-451000 eller HR-generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

OFR/O, Eva Härnqvist/Mats Jansson, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Sista ansökningsdag: 2016-12-18

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget


Hitta hit

Karlsborg Visa på karta

Visa var