K 3 31.Bataljon söker stabsassistent

Försvarsmakten · Övrigt · 15 nov

Om jobbet

31.Bataljon söker stabsassistent till 311. skvadron
31. Bataljon löser uppgifter som till exempel, ta terräng, fördröja en motståndare, försvara viktig terräng, område eller objekt. Bataljonen kan med understöd av transportflyg genomföra taktiska luftlandsättningsoperationer samt med understöd av helikopterförband genomföra stridstransport och luftlandsättning och därvid upprätta luftbrohuvud.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet som stabsassistent på 311 skvadron är omväxlande och tidvis i högt tempo, detta då du ansvarar för det administrativa arbetet för i huvudsak skvadronens befäl. Din uppgift blir att agera som administrativt stöd för skavdronsledningen samt att du förväntas arbeta aktivt med förslag på verksamhetsutveckling. I arbetsuppgifterna ingår bland annat resebokningar, matbeställningar, utbetalning av tillägg, skiftplanering, tidsredovisning samt skapande av Excel-listor.

Utöver det administrativa arbetet kommer du även att arbeta i fält vid viss verksamhet såsom vid skjutveckor eller bataljonsövningar. Det arbetet innefattar mer eller mindre samma sak som vid den inre tjänsten med undantaget att du är förlagd i fält och inriktningen är mot skvadronens stridsuppgifter.

Krav
 • Svensk medborgare
 • Godkänd registerkontroll
 • Gymnasial examen
 • B-körkort
 • Militär grundutbildning genomförd exempelvis GMU, FSU, BFU eller värnplikt
 • Godkänd vid K3 fystester, kravtabell B
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Meriterande
 • Militär erfarenhet
 • Erfarenhet av att arbeta administrativt
 • Förarbevis, militära fordon
 • C-Körkort
 • Eftergymnasial utbildning inom ex. administration
 • Erfarenhet av följande system: ATLAS, AIVO och SAP/PRIO
Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du är stresstålig, noggrann och har en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Vidare har du ett gott ordningssinne samt en vilja att lära och utvecklas. Som person är du social och serviceinriktad då arbetet innebär att du samverkar dagligen med framförallt befäl men även anställda soldater och andra intressenter inom garnisonen. Vi ser även att du har en hög grad av personlig mognad.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Övrigt
Välkommen med din ansökan senast 2016-11-15. Din ansökan skall innehålla CV, personligt brev, gymnasiebetyg och referenser.

Arbetsort
Karlsborg

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning

Anställning
Heltidstjänst, tidsbegränsad anställning GSS/K
Anställningen inleds med en provanställning om 6 månader

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av
31. Bataljon, S1, tel. 0505-45 10 00, K3-31Bat-S1@mil.se

Facklig representant
Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-45 10 00
SEKO, Kenny Hägg, 0505-45 10 00
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-45 10 00

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Karlsborg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget