K 3, 31. bataljon söker Logistikchef

Om jobbet

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som logistikchef på 31. Bataljon är du chef för logistiksektionen och har det huvudsakliga ansvaret för att leda och utveckla arbetet inom logistiken på bataljonen samt stödja bataljonchefen med beslutsunderlag avseende logistik. Du har personalansvar för sektionens medarbetare och förväntas leda och utveckla dessa inom ramen för verksamhetens mål. Logistikchefen ansvarar främst för den långsiktiga inriktningen av funktionen samt arbetsledning av sektionens övriga medarbetare för att stödja planering och genomförandet i delfunktionerna på bataljonsnivå. Detta omfattar bland annat materielplanering, materiel- och förnödenhetsförsörjning, transport och kommunikationstjänst, teknisk tjänst och försvarsmedicin samt övrigt logistikstöd.

Logistiksektionen består utöver chef, av tekniskchef, kvartermästare, transportledare, logistikassistent samt en logistikofficer och läkare som är tidvistjänstgörande.

31. Bataljon är ett krigsförband vilket innebär att logistikchefen är krigsplacerad i bataljonsstaben och verkar inom hela beredskaps-/konfliktskalan. Som stabsofficer är du även allmänofficer och stödjer staben i alla former av stabsarbete. Logistikchefen är även chef för FunkC vid fältgruppering där även funktionsföreträdarna för personaltjänst och sambandstjänst då ingår. Du företräder arbetsgivaren och förväntas agera i denna roll i alla situationer vilket kräver integritet och lojalitet av dig som person.

Grundläggande krav:
  • Svensk medborgare.
  • Godkänd registerkontroll.
  • Yrkesofficersexamen, lägst OF 2, med god prognos mot OF 3.
  • Godkänd vid K 3 kompletterande tester avseende fysisk förmåga.
Meriterande:
  • Dokumenterad erfarenhet av militärt stabsarbete.
  • Bataljonsstabsmedlemskurs.
  • Kunskap och erfarenhet att arbeta i LIFT, RSF, PRIO.
  • Erfarenhet att jobba med logistikledning.
  • Erfarenhet från internationell tjänst i logistikfunktion.
Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett stort intresse för militär logistik med ett personligt engagemang. Du skall trivas med att ha varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du har en god analytisk förmåga med ett personligt lugn och ser helheten för organisationens bästa, samtidigt som du måste kunna hitta avgörande detaljer för att lösa ställda uppgifter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetsort: Karlsborg.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av: Alexander Wickman, Stabschef, 31.Lbat, 076-649 23 27

Fackliga kontaktpersoner vid K3 är:
Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-451000
SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000
OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 2016-12-11. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I ditt personliga brev vill vi att du motiverar varför du är intresserad och lämpad för jobbet som logistikchef vid 31. bataljon.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Om företaget


Hitta hit

Karlsborg Visa på karta

Visa var