Junior konstruktör till internationellt företag i Skara!

Om jobbet

Borga är en internationell aktör och en av de ledande leverantörerna av prefabricerade stålhallar. De söker nu en konstruktör till huvudkontoret i Skara.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Borga Plåt AB:s räkning en konstruktör. Som konstruktör kommer du arbeta med att leverera kvalitativa beräkningar och underlag för Borgas byggnationer, genom att hålla uppsatta tidsramar för färdigställande av handlingar till projekten. Borga Plåt AB har rötterna i Skaraborg där verksamheten sträcker sig ut i stora delar av Europa. Deras expertområden är stålhallar och byggplåt. På Borga Plåt AB erbjuds du en arbetsplats med ett mål att erbjuda marknadens mest kostnadseffektiva byggsystem, men också branchens smidigaste byggprocess. Deras arbetsplats genomsyras av att de är lösningsorienterade, hjälpsamma och framåt. De ser alltid till kundens faktiska behov, funktionella som estetiska, de är hjälpsamma, och stöttar både varandra och deras kund till en enklare vardag och de är framåt, och strävar alltid efter smartare och effektivare arbetsmetoder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Borga Plåt AB: s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Borga Plåt AB.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör kommer du arbeta med att beräkna och dimensionera Borgas stålramar med tillhörande regelverk. Dimensionering av Borgas plintgrund och i förekommande fall ingjutningsgods betongplatta. I samverkan med ritare kommer du producera och sammanställa information i form av ritningar, materialspecifikationer och belastningstabeller. Du kommer vidare genomföra och leverera egenkontroll projektering. Vidare kommer du granska dina kollegors arbete inom projektering och konstruktion.

Du kommer till exempel att:
  • Beräkna och dimensionera Borgas stålramar
  • Samarbeta nära CAD- ritaren
Vi söker dig som
  • Har minst en högskoleexamen inom bygg, maskin eller liknande
  • Talar flytande svenska och engelska
  • Bekväm i Auto- CAD
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet från byggbranschen, särskilt stålbyggnad

Som person är du noggrann och strukturerad. Då du är en nyckelperson i projekten är det viktigt att du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt. Du kommer ha ett tight samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du som söker är en lagspelare.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skara
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Skara
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Konstruktör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Borga Plåt AB är ett företag som