Junior Ekonomiassistent sökes till en långsiktig tjänst i Skövde!

Academic Work · Ekonomi · 21 jan

Om jobbet

Är du en nyexad ekonom som har jobbat extra under studierna och nu vill söka dig till något mer långvarigt? Har du en förståelse och ett intresse för ekonomifrågor och värdesätter en bra arbetsgrupp och en trevlig arbetsmiljö med möjligheter till utveckling? Då ska du söka den här tjänsten på vår kunds ekonomiavdelning. Sök idag då vi tillsätter löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent till deras avdelning för leverantörsreskontra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få arbeta inom deras avdelning för leverantörsreskontra. Uppgifter som ingår i tjänsten är att scanna och kontera fakturor, det är många som ska hanteras då företaget finns i flera länder. Dessutom ska du ansvara för att fakturorna bli rätt attesterade och betalda, därför behöver du vara noggrann men också effektiv. Du kommer även att genomföra kontoavstämningar på löpande basis. Arbetet gör du tillsammans med en kollega och ni kommer att ha ett nära samarbete, även om arbetet är självständigt.

Tjänsten passar dig som är utbildad ekonom och har arbetat något inom leverantörsreskontra. Det viktiga i den här tjänsten är att du ska ha en förståelse för hur redovisningsarbete går till och att du är driven nog att sätta dig in i rollen snabbt. Du söker en längre tjänst och en trygg arbetsplats med bra kollegor, och för den som är intresserad kan man bli introducerad till andra enheter på ekonomiavdelningen.

Vi söker dig som
  • Har en grundutbildning inom ekonomi och arbetat ett par år med dessa arbetsuppgifter
  • Alternativt har en eftergymnasial ekonomiutbildning och arbetat deltid vid sidan av studierna.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av affärssystemet Agresso

Som person är du noggrann och effektiv. Du gillar att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du kommer att få en introduktion och en överlämning i tjänsten, men därefter kommer du att arbeta självständigt. Du vill komma till en arbetsplats där du kan stanna länge och du värdesätter bra arbetskollegor och bra arbetsmiljö.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skövde
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.