Industrilackerare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en lackerare inom plastindustrin. Du kommer att arbeta med b.la blästring, priming och sprutmålning. Arbetet utförs till största del på plats i Mariestad men det förekommer resor i arbetet några gånger om året, därför ser vi att du som söker denna tjänst är flexibel och öppen inför detta.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av lackering, gärna från industrin men du kanske har arbetat som billackerare tidigare. Du skall kunna arbeta självständigt och vara noggrann med kvalité och effektivitet. Som person är du ansvarstagande, har ett stort driv, tycker om utmaningar och är en lagspelare.

Det är meriterande om du känner till Lean Production och 5S.

Krav

B-Körkort
Jobbfakta
Ort
Mariestad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Ring Sara Stenlund, 0727-007838

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar.
När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.