Hjullastarförare

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

För vår kund Lundby Maskinstation söker vi nu en traktorförare

Lundby Maskinstation drivs av Fredrik och Åsa Johansson och till hjälp finns ett tiotal anställda. Basen för företaget är gården Lundby i Trädet. Fastigheten Lundby är på drygt 600 hektar varav 500 hektar är skog och 50 hektar åkermark. Lundby Maskinstation startades av Fredrik Johansson 1997 då med en gödseltunna och med tiden har företaget vuxit till vad det är idag.

Kvalifikationer

Hos Lundby Maskinstation arbetar du med flexibilitet som ledord. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett större jordbruk, så som reparation och underhåll av diverse maskiner, svetsning, maskinkörning och arbete i skogen m.m. Du är praktiskt lagd och har tidigare erfarenhet av arbete inom jordbruk.

Du som söker tjänsten uppskattar varierande arbetsuppgifter och att den ena dagen inte är den andra lik. Som person är du pålitlig, självständig och har en positiv inställning.
Meriterande om du har C-kort, C2-behörighet och motorsågskörkort.

Vid frågor, kontakta nedanstående person hos Premier.
Jobbfakta
Ort
Falköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Stefan Larsson, 0725-133900

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 370 anställda