Fordonstekniker

Om jobbet

Du kommer att ingå i ett glatt gäng med stark sammanhållning och framtidstro. Arbetet innebär felsökning, diagnostisering, service och reparationer av personbilar samt övriga förekommande verkstadsuppgifter. Stor möjlighet till personlig utveckling finns.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och med fordonsteknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet av arbete som fordonstekniker. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av felsökning och diagnostisering.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Frågor besvaras av platschef Jesper
Nyström, 0500-38 17 01. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Jesper Nyström, 0500-38 17 01

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om företaget

Svenska Motor är auktoriserad återförsäljare av Hyundai och grundades 2011. Vi har en stor anläggning vid Karstorpsrondellen i Skövde, där vi både säljer nya och begagande bilar, samt har en modern fullserviceverkstad. Utöver detta erbjuder vi däckhotell, glas-, lack-, däck- och rekondtjänster, med mera. Vår organisation består av ett glatt och skönt gäng som alltid strävar efter att göra saker bättre, till och med bäst.


Hitta hit

Visa var