Förbandsekonom

Försvarsmakten · Övrigt · 30 okt

Om jobbet

Förbandsekonom till Transport och specialflygenheten

Vill du ha ett jobb som ger omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsgivare som erbjuder möjlighet till fysisk träning på arbetstid? Är du intresserad av god arbetsmiljö och personliga utvecklingsmöjligheter? Att vara en del av en arbetsgrupp med ett brett ansvarsområde? Då ska du söka denna befattning!

Om arbetsplatsen

Befattningen är placerad på HOB-ledning som består av 7 befattningar. Arbetsgruppen samordnar verksamheten inom HOB och omfattar chef och ställföreträdande chef, förbandsekonom, två planerare och två stabsassistenter.

Arbetsuppgifter

Som förbandsekonom på HOB (Huvudoperationsbas) Såtenäs ingår du i arbetsgruppen HOB-ledning och du ska arbeta med planering och budgetering, ekonomiuppföljning och beslutsberedning. Du ska även bistå med andra administrativa uppgifter som faller inom arbetsgruppens område. Du kommer också att arbeta med fakturahantering, intern och extern, samt bistå vid inköp och med internutbildning. Du kommer att vara sammanhållande för ekonomiska förordnanden vid funktionen.

Kvalifikationer
  • Treårig gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande.
  • God datorvana med goda kunskaper i Office-paketet, och särskilt inom Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbeta med ekonomi.
  • Du måste uppfylla kraven för krigsplacering och kunna delta i övningar och insatser.
  • Körkort B
Meriterande
  • Kunskaper om Försvarsmaktens ekonomisystem
  • Eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av SAP
Personliga egenskaper

Då vår verksamhet är skiftande och varierad är du flexibel och kan arbeta väl i grupp. Du är självgående och strukturerad och har förmåga att leverera. Du har god förmåga att prioritera när det krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av

Erik Lindström, chef HOB-ledning, 072-395 73 78, eller ställföreträdande chef Torbjörn Lingvall, 070-896 24 42.

Fackliga representanter (söks via växeln, tfn 0510-47 70 00)

SACO: Ulf Svensson

Försvarsförbundet: Per Gunnarsson

Officersförbundet: Håkan Sköld

Övrigt
Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetsorten är Såtenäs.

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2016-10-30. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.I ansökan bör minst två referenter anges.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Skaraborgs flygflottilj, F 7, är ett krigsförband både vad gäller JAS 39 Gripen och transport- och specialflyg. På förbandet utbildas alla svenska Gripenpiloter samt även utländska piloter och tekniker från länder som köpt Gripen. Vi genomför nationella och internationella insatser med transport- och specialflyg (radar- och signalspaning samt statsflyget) och ansvarar också för Gripensupporten i Thailand samt för den svenska personalen vid det internationella transportflygsamarbetet Heavy Airlift Wing i Ungern.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Lidköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget


Hitta hit

Lidköping Visa på karta

Visa var