FMV söker stridsfordonsmekaniker i Skövde

Om jobbet

Har du några års erfarenhet som stridsfordonsmekaniker eller mekaniker inom liknande område? Har du ett teknikintresse och tycker om att arbeta varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som Stridsfordonsmekaniker
Som stridsfordonsmekaniker arbetar du huvudsakligen med felsökning, reparation och underhåll på stridsfordon, både band- och hjulgående, och dess system. Men även andra förekommande arbeten på försvarsmaktens fordon, materiel och materielsystem. Arbetet innebär både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering och ombyggnad utifrån fastställda underlag.

Du kommer att tillhöra markverkstad Skövde som är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 145 medarbetare.

Våra förväntningar på dig
Du har lägst två- eller treårig gymnasieutbildning med inriktning fordonsteknik eller annan motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av arbete som stridsfordonsmekaniker eller mekaniker inom liknande område.

Önskvärt om du har Försvarsmaktens mekanikerutbildning med inriktning mot stridsfordonssystem, eller fordonssystem alternativt systemteknikerutbildning. Har du även truckkort och datorvana är detta en fördel i arbetet som mekaniker.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kvalitetsmedveten, arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Som stridsfordonsmekaniker är du strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Övriga krav
  • B-körkort, gärna högre.
  • Skiftgång tillämpas
  • Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster.
Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är SEKO - Urban Svensson, OFR/S - Magnus Andersson, OFR/O - Magnus Wikström och SACO - Hans Perströmer. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Thomas Axelsson på telefon 073-055 17 51.

Sista ansökningsdag är 2016-10-31.

Varmt välkommen med din ansökan!
FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se