FMV söker kundmottagare i Skövde

FMV · Teknik & Ingenjör · 6 nov

Om jobbet

Är du utbildad inom teknik eller produktion? Har du erfarenhet av arbete på en kundmottagning? Är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda kontakter? Då kan du vara den kundmottagare vi söker till Skövde!

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, här på FMV får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra Markverkstad Skövde som är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare. Vi bedriver verksamhet i Skövde.

Ditt arbete som kundmottagare
Som kundmottagare arbetar du i en kundmottagning vid lokal driftstyrning (LDS) med att ta emot kunder och administrera deras underhållsbehov till beställningar. Du kommer att vara delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion mot FMV verkstad och civila underleverantörer. Löpande kontakter med kunder och ägare av materiel ingår.

I din roll stödjer du kunder med enklare felsökning och avhjälpande underhåll främst avseende fordons- och vapenmateriel samt biträder vid frågor och utredningar avseende teknisk tjänst. Vidare tar du emot och lämnar ut materiel till kund. Du medverkar även i LDS-funktionens arbete med underhållsplanering och prioriteringar samt svarar för att boka tider vid verkstäder och planering av transporter till och från verkstäder.

Som kundmottagare ska du vara beredd att utföra övriga arbeten inom LDS-funktionens ansvarsområde och skall medverka till att Markverkstaden klarar resultatkraven för verksamheten genom hög beläggning och hög effektivitet inom verkstaden.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning, gärna inriktad mot produktion/teknik alternativt genomförd utbildning till teknisk officer eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi tror att du idag jobbar eller har jobbat som kundmottagare inom fordonsbranschen eller arbetat som fordonsmekaniker/reservdelsman tidigare.

Du kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift samt innehar goda datakunskaper med kunskaper i MS Officepaketet. Du kommer i detta jobb ha nytta av kunskaper i/erfarenhet av systemen PRIO/SAP/LIFT. Körkort B är ett krav, önskvärt om du har C och CE.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självgående och har förmåga att skapa goda kontakter. Du har god samarbetsförmåga, är lojal och serviceinriktad med en ekonomisk medvetenhet. Vi söker dig som visar på ett gott omdöme och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är SEKO - Urban Svensson, OFR/S - Magnus Andersson, OFR/O - Magnus Wikström och SACO - Hans Perströmer. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Patrik Grann 076-898 39 93.

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2016-11-06.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Ort
Skövde
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se