FMV söker fordonsmekaniker i Skövde

FMV · Teknik & Ingenjör · 8 jan

Om jobbet

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker med tunga eller lätta fordon? Är du mekaniker i grunden? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Skövde.


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker
Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon och i viss mån annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. Du kommer att tillhöra Markverkstad Skövde som är en enhet inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare.

Våra förväntningar på dig
Du har erfarenhet av liknande arbete eller område, gärna erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten. Vidare har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna körkort klass C eller truckkort samt kunskap om militär utrustning. Har du även AC-kylutbildning med behörighet är detta önksvärt.

Övriga krav:
  • Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.
  • Skift kan komma att tillämpas.
  • Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Urban Svensson- SEKO, Magnus Andersson- OFR-S, Hans Perströmer-SACO, Magnus Wikström- OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Jan Åberg, på telefon 070-918 37 81.

Sista ansökningsdag är 2017-01-08.

Varmt välkommen med din ansökan!
FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om arbetsplatsen

FMV levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar. Att arbeta på FMV är mer än att vara ingenjör, ekonom, jurist, inköpare eller mekaniker. FMV hjälper till att försvara Sverige och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll. Läs mer på www.fmv.se