Erfaren löneadministratör

Lernia · HR & Personal · 8 maj

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu löneadministratörer för kommande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har mycket erfarenhet från löneadministration samt god insyn i löneprocessen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst ekonomisk gymnasial utbildning och har ett par års arbetslivserfarenhet som löneadministratör.
Tidigare erfarenhet av arbete i löneadministrativa systemet Visma och Hogia är meriterande, likaså erfarenhet från personal-, löne- och/eller ekonomiadministration.
Du behärskar svenska i tal och skrift samt är en erfaren användare av Officepaketet.

Personliga egenskaper

Du som söker är serviceinriktad, noggrann och van att arbeta mot deadlines. Vidare har du ett brinnande intresse för siffror och administrativt arbete samt vana att tolka lagar och avtal. Du har förmågan att prioritera och klarar av att hantera periodvis hög arbetsbelastning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Skaraborg med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Skara
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Kontakt

Ring Annelie Sjölin, 0722-54 73 10

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 maj

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.