Elnätsmontör

Om jobbet

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har möjligheter att bidra i organisationens arbete med att vara en god kraft som samhällsbyggare genom att leverera energi med väl utbyggd infrastruktur.


Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Dinahuvudsakliga arbetsuppgifter är ny- och ombyggnad av våra ledningsnät samt tillhörande anläggningar. Du kommer även att utföra service, underhåll och felavhjälpning på våra elnät. På sikt kan du komma att ingå i den schemalagda beredskapen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning på eldistribution eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

För att passa i rollen bör du trivas bra med att arbeta både i grupp och under eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och flexibel då arbetet kräver att du är beredd på nya uppdrag och arbetsuppgifter. Av alla i branschen krävs noggrannhet och säkerhetstänk.

Du har B-körkort, gärna även BE- och C-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Kontaktpersoner

Vara Energis Nätchef Jan Kronmarker svarar på frågor angående tjänsten, 070- 225 73 03 och
VD Christian Carlsson,
070- 218 95 78, svarar på övriga frågor. Facklig representant SEKO Lars Persson
, 0705-160 353.

Välkommen med din ansökan
senast den 9 december
, maila din ansökan till christian@varaenergi.se.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vara Energi är en ekonomisk förening och en lokal stark aktör i branschen. Vara Energi startades 1905 med den huvudsakliga uppgiften att distribuera el. Nu drygt 110 år senare distribuerar vi el till ca 4500 kunder i Vara Kommun. Dotterbolaget Vara Energi Värme AB producerar och förser Vara och Vedums tätorter med fjärrvärme.


Hitta hit

Visa var